Compania UAZ a prezentat versiunea restilizată a modelului Patriot (FOTO)

Compania UAZ a prezentat versiunea restilizată a modelului Patriot, producția căruia a fost dată ieri, în cadrul uzinei din Ulyanovsk. Primele exemplare vor ajunge le dealeri în luna noiembrie a anului curent, scrie autostrada.md.

Noul UAZ Patriot3

Odată cu restilizarea, "Patriot-ul" companiei UAZ s-a ales cu noi bare de protecție, o nouă grilă a radiatorului, oglinzi retrovizoare exterioare cu indicatoare încorporate și blocuri optice frontale cu o nouă formă, care conțin și secțiuni cu LED-uri. Noul model poate fi recunoscut și fiind privit în partea laterală: la acest nivel producătorul a montat noi praguri, care sunt mult mai rezistente decât cele ale versiunii precedente.

Noul UAZ Patriot7

Noul UAZ Patriot8

O noutate absolută pentru UAZ Patriot este sistemul multimedia de la interior, al cărui centru este un ecran tactil de 7 inci, pe care pot fi vizualizate imaginile obținute de camera retrovizoare din spatele automobilului și hărțile de navigare Navitel, care acoperă Rusia, Belorus, Kazahstan și Ucraina.

Noul UAZ Patriot9

Nu a fost trecut cu vederea nici panoul de bord, dar calitatea vizuală a materialelor continuă să fie una bugetară. În același timp, tot-terenul rusesc continuă să le pună la dispoziția clienților foarte mult spațiu pentru picioare și deasupra capului, precum și pentru bagaje. Punctul slab continuă să fie lipsa nișelor de depozitare într-un număr mare, pe care producătorii europeni și asiați le multiplică de la generație la generație.

Noul UAZ Patriot1

Patriot-ul restilizat va fi pus în mișcare fie de un motor pe benzină de 2.7 litri (cu doar 128 de cai putere și 209,7 Nm), fie de un diesel de 2.2 litri (cu 114 cai putere și 270 de Nm). Ambele propulsoare transmit puterea către sistemul de tracțiune integral prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu cinci trepte (o cutie automată nu este disponibilă nici opțional).

Noul UAZ Patriot4

Noul tot-teren poate fi cumpărat în trei versiuni: Classic, Comfort și Luxury, prețul de bază (în funcție de dotări) fiind cuprins între 559.000 și 659.990 de ruble rusești (aproximativ 11 200 și 13 200 de euro). În următorii ani ar putea apărea și o variantă turbo cu 150 de cai putere.

Noul UAZ Patriot6

Voi ce ați alege, Patriot-ul din acest articol sau SUV-ul Dacia Duster facelift, al cărui preț de bază în Moldova este de 10.200 de euro cu toate taxele incluse?

Noul UAZ Patriot2

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu