Compania "Sheriff" de la Tiraspol, în incapacitate de plată: Şevciuk ne-a blocat conturile în valută

Embed:

Compania "Sheriff" de la Tiraspol se confruntă cu probleme financiare grave. Întreprinderea, care este cel mai important plătitor de impozite, investitor în reţele de magazine, staţii peco şi al clubului de fotbal cu acelaşi nume, nu-şi mai poate onora obligaţiile faţă de furnizorii din străinătate.

Potrivit Dniester.ru, într-un comunicat de presă emis de compania "Sheriff" se menţionează că în scurt timp din reţeaua de magazine a firmei ar putea dispărea mai multe produse. Coducerea "Sheriff"-ului motivează incapacitatea de plată prin faptul ca liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk, ar fi emis un decret pe 29 decembrie, anul trecut, prin care a dispus blocarea conturilor în valută a companiei.

Gigantul din stânga Nistrului avertizează administraţia de la Tiraspol că regiunea s-ar putea confrunta cu grave probleme de asigurare cu produse alimentare şi combustibili. Unităţile de comerţ, alimentaţie publică şi prestare a serviciilor, care aparţin companiei "Sheriff", deservesc zilnic peste 50 de mii de oameni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu