Compania care a reparat cu abateri drumul din apropierea satului Vişniovca, OBLIGATĂ să intervină din nou, DIN CONT PROPRIU

Embed:

Compania care a reparat cu abateri drumul din apropierea satului Vişniovca, raionul Cantemir, a fost obligată să intervină din nou pe porţiuni, doar că din cont propriu. Administraţia de Stat a Drumurilor a efectuat verificări la faţa locului, după ce pe Internet a apărut un video în care se vede că asfaltul nu este turnat uniform. Deşi au fost astupate gropile, muncitorii au lăsat pe marginea drumului mormane de asfalt.

"O dată cu aşternerea îmbrăcăminţii rutiere, agentul economic trebuia să amorseze, adică să stropească cu un lichid special, ca să prelucreze îmbrăcămintea veche a carosabilului cu o soluţie specială de a ridica capacitatea de lipire a îmbrăcăminţii rutiere", a explicat Sergiu Căpăţână, şef Serviciul Operativ din cadrul Administraţiei de Stat a Drumurilor.

Oamenii din localitate sunt bucuroşi că au reşit să oblige compania să repare din cont propriu porţiunile distruse:

"Au turnat asfaltul pe un drum necurăţat. Avem nevoie de reparaţie bună, să nu-ţi strici maşina în fiecare zi când treci pe aici".

"Nu pot spune cine este vinovat, dar calitatea drumurilor ar trebui să fie mai bună. Nu sunt cele mai bune drumuri. Din cauza alunecărilor de teren crapă asfaltul şi şoferii sunt nemulţumiţi".

"Ei când reparau drumul permiteau maşinilor de mare tonaj să circule. De asta s-a ajuns în această situaţie".

În acest an, din Fondul Rutier s-au alocat peste 3,4 milioane de lei pentru repararea a 26 de km din drumul Comrat - Cantemir.

Citeşte şi: Drum asfaltat de mântuială la Cantemir. Denivelări şi gropi în urma asfaltării (VIDEO)

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu