Comisia Electorală Centrală va depune toate eforturile ca alegerile de să se desfășoare într-o manieră corecta, liberă și transparentă.

Referitor la cazurile strecurate în mass-media și interpretate eronat despre distribuirea buletinelor de vot către birourie electorale ale secțiilor de votare, Comisia Electorală Centrala precizează că.


Pe parcursul zilei de azi, buletinele de vot pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ din 24 februarie curent, au fost repartizate de către consiliile electorale de circumscripție birourilor electorale ale secțiilor de votare. In anumite cazuri, s-a constat o deviere fata de numărul de buletine solicitat. In aceste condiții, au fost întocmite acte de constatare a numărului de buletine de vot recepționate de la consiliile electorale. 


In toate cazurile depistate vizavi de insuficienta buletinelor de vot, cantitatile au fost suplinite, in termene rezonabile, conform solicitărilor. 
Comisia Electorală Centrală va depune toate eforturile ca alegerile de mâine să se desfășoare într-o manieră corecta, liberă și transparentă.

Lasă un comentariu