Comisarul ameninţat cu demisia de Dorin Recean este gata să execute ordinul

Comisarul sectorului Râşcani, Valentin Cucoş, spune că nu este în măsură să comenteze o decizie a noului ministru al Afacerilor Interne. Asta după ce Dorin Recean s-a arătat nemulţumit de faptul că nu există disciplină internă suficientă în acest comisariat şi că, la următoarea încălcare, Cucoş va fi demis, la fel ca şi comisarul de la Hânceşti. Declaraţiile au fost făcute după întâlnirea ministrului de Interne cu toţi comisarii de poliţie.  

"Eu pe cazul dat nu fac niciun comentariu. Sunt ofiţer şi îndeplinesc indicaţiile ministrului. Mă scuzaţi, ministrul a decis, înseamnă că îndeplinesc ordinul", a declarat Valentin Cucoş pentru Publika TV. 

Totodată, nu doar Dorin Recean are aşteptări mari de la subalternii săi. 

"Vrem ca în activitatea noastră, să fim susţinuţi în probleme care vor apărea pe parcurs. Sarcinile ni s-au amintit, totul ne este clar, obiectivele care sunt, reforma ministerului continuă", consideră comisarul raionului Străşeni Valeriu Saca. 

"Au fost puse sarcinile pe care trebuie să le îndeplinim faţă de populaţie, pentru ca să fie ridicată autoritatea poliţiei, nişte sarcini reale, care tot timpul sunt actuale. Este ca un ministru adevărat", afirmă Ion Chicu, comisarul raionului Orhei.

Publika.md aminteşte că, potrivit ministrului de Interne, până la sfârşitul acestei luni, instituţia pe care o conduce va avea o nouă organigramă. Dorin Recean a dat asigurări că doar cei care vor trece testul de integritate vor rămâne în sistem. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu