Comerţ în scop caritabil: Un magazin de haine va dona banii din vânzări pentru a ajuta animalele fără stăpân

Embed:

Comerţ în scop caritabil. Asta şi-a propus un magazin de haine deschis recent în Capitală pentru a putea ajuta animalele fără stăpân. Toţi banii adunaţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru întreţinerea a peste două sute de maidanezi dintr-un azil care sufereau de foame.

Fondatoarea magazinului și a adăpostului, Iulia Aksenova, spune că a decis să acţioneze pentru că nu mai avea rost să aştepte ajutor din partea autorităţilor indiferente faţă de animalele ajunse în stradă.

"Oamenii ne aduc haine, le sortăm. Cele mai bune sunt scoase la raft. Unele ajung la oameni, altele merg ca aşternut animalelor pentru a se încălzi", a spus fondatoarea magazinului, Iulia Akseonova.

Iulia spune că jumătate din marfă a adus-o chiar din propriul şifonier.

"Am acoperit chiria, salariile și chiar am reușit să cumpărăm o cantitate mare de carne pentru animale înainte de Anul Nou. Vom putea plăti arenda, pentru că adăpostul se află pe un teren închiriat. Asta, dar şi cheltuielile de întreţinere, le vom putea achita din prima lună de muncă", a spus fondatoarea magazinului, Iulia Akseonova.

În acest magazin poate aduce lucruri oricine. Contribuția este mică, dar importantă pentru a salva maidanezii.  Oamenii salută această idee.

"Sper că această intenţia bună va continua. Denumirea magazinului "Binele" este foarte reuşită, de fapt asta m-a şi determinat să intru și să văd ce fel de magazin este. Sper că și societatea noastră va da dovadă de bunătate față de prietenii noștri patrupezi."

"Acești bani se duc într-adevăr pentru a ajuta animalele - pentru tratament, pentru sterilizare, pentru alimente, pentru tot ceea ce este necesar. Cred că este extraordinar."

Este al doilea magazin de acest fel deschis în Chişinău.  Fondatoarea acestuia speră că, într-o bună zi, va aduna suficienţi bani ca să construiască un adăpost modern pentru animalele străzii. Cei care vor să contribuie sau să ajute magazinul şi maidanezii, o pot face  prin intermediul numărului afişat pe ecran.loading...

Lasă un comentariu