Comercianţii, pregătiţi pentru NOAPTEA REDUCERILOR. Magazinele vor vinde mărfuri la preţuri incredibil de mici

Embed:

Cei care se gândesc să-şi schimbe telefonul dar nu au bani suficienţi, trebuie să ştie că o companie de telefonie mobilă de la noi oferă posibilitatea de a cumpăra unele smartfoane în rate fără dobândă. Asta dar şi multe alte oferte vin în cadrul reducerilor de mâine.

De dimineaţă, administratorii magazinelor au scos şi au aranjat pe rafturi produsele pentru ca mâine, oamenii să vâneze cele mai bune oferte. La un preţ redus vor putea fi cumpărate haine, accesorii, electorcasnice şi gadget-uri şi chiar la transportul eco. 

Toate magazinele au pregătit promoții care nu vă vor lăsa să treceți pe alături. O companie de telefonie mobilă vine cu reduceri importante la smartphone-uri. Aceste telefoane pot fi cumpărate în rate fără comision, ceea ce presupune o ofertă foarte tentantă. Mai mut, amatorii de bike-uri electrice trebuie să ştie că de exemplu această jucării roşie pe două roţi poate fi cumpărată şi cu zece mii de lei mai ieftin. De la 36 de mii de lei, după o reducere considerabilă poate fi cumpărată cu 26 de mii de lei.

"Mai avem promoţii şi la telefoane, sunt credite la zero procente, programul nostru trade în care evaluează smarfonul dumneavoastră vechi la un preţ, achitaţi diferenţa cheş şi primiţi un divice nou", a spsu Nicolae Popescu, manager pe vânzări magazin Darwin. 

Cumpărături la jumătate de preț veţi putea face în magazinele de electrocasnice. La un preţ redus vor putea fi procurate şi paltoane, pulovere, geci dar şi accesorii.

Cei care au planificat sa meargă de sărbătorile de iarna intr-o călătorie trebuie sa știe ca si valizele sunt la reducere. Acest troler italian, de exemplu, costa 2600 de lei. Însă dacă profitam de reducerea de 20 la suta, el poate fi cumpărat cu 1820 de lei.

"Sunt foarte rezistente, valizele nu sunt din plastic aşa cum se spune, ele arată foarte bine plus că mai sunt dotate cu roţi suplimentare în cazul în care aveţi careva incidente. O să avem reduceri nu doar trei zile de black friday, dar o să dureze mai mul, şapte zile. Începând cu 17 noiembrie până pe 23 noiembrie inclusiv", spune Natalia Ştefaniuc, brand manager.

Şi unele companii de Lessing au anunţat reduceri de anulare a unor comisioane. Noaptea reducerilor va avea loc mâine de la ora 20 până la miezul nopţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu