Comercializau alcool contrafăcut în cantităţi foarte mari: Doi bărbați, reținuți (VIDEO)

Embed:

În urma investigațiilor polițiștii din sectorul Buiucani au demascat activităţile a doi locuitori ai Capitalei, implicaţi în contrafacerea băuturilor alcoolice tari şi comercializarea lor în pieţe.

În cadrul percheziţiilor autorizate, în gospodăria unui bărbat din comuna Truşeni, în vârstă de 50 ani, poliţiştii au depistat, băuturi alcoolice contrafăcute, alcool etilic, capace, sticle pentru îmbuteliere precum şi alte recipiente, camuflate într-o anexă a casei.

Băuturile erau comercializate atât în Capitală cât şi pe teritoriul ţării, obţinând ilegal profituri băneşti impunătoare.

Ofiţerii de investigarea fraudelor economice au descins în locuinţa unui bărbat de 49 ani, din orăşelul Durleşti, unde la fel au fost depistate băuturi alcoolice contrafcăute, recipiente din plastic, capace, precum şi sticle cu băuturi pregătite pentru comercializare ilicită.

Bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru practicarea activităţii de întreprinzător şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 47.000 lei la 67.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să procure produse doar din magazinele autorizate prin lege, întrucât îşi pun în pericol viaţa şi sănătatea, procurând băuturi alcoolice din puncte neautorizate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu