Comentatorul sportiv Dragoş Bocanaciu despre meciul dintre naţionala Moldovei și cea a Franței: Va fi o adevărată sărbătoare

L-am surprins pe Dragoş Bocanaciu în timp ce făcea probele pentru meciul dintre Inter Milano şi Eintracht Frankfurt din optimile de finală ale Ligii Europa. Chiar dacă spune că nu-i place să ofere interviuri, fiind obişnuit să adreseze el întrebările, s-a lăsat provocat să ofere şi răspunsuri despre venirea campioanei mondiale en-titre la Chişinău pentru a juca pe Stadionul Zimbru cu naţionala Moldovei.

Renumitul comentator sportiv se arată sigur că, atât pentru spectatorii de pe Stadionul Zimbru cât şi pentru telespectatorii PRIME, meciul din seara de 22 martie va fi o adevărată sărbătoare.

De la Franţa au ce învăţa şi microbiştii moldoveni şi asta pentru că fanii francezi sunt patrioţi pe stadion.

"Pot să mă laud cu comentarii de pe Stade de France. Pe Stade de France este înfiorător să vii pe postura de adversar şi să auzi Marcelieza cântată de 80 de mii de oameni. Practic, eşti învins încă înainte dinainte de a începe meciul", a menționat comentatorul sportiv, Dragoş Bocanaciu.

Deşi a comentat sute de meciuri, inclusiv cu participarea campionilor mondiali, Dragoş Bocnaciu se pregăteşte minuţios pentru mult-aşteptatul meci Moldova-Franţa.

"Comentatorul sportiv este în situaţia unui actor, un actor care trebuie să interpreteze un scenariu pe care nu îl vede şi care se scrie pe măsură ce meciul înaintează în timp. Tu practic ai câteva elemente de statistică, ştii lucruri despre fotballiştii pe care îi vei vedea pe teren, dar niciodată nu ştii la ce să te aştepţi", a zis comentatorul sportiv, Dragoş Bocanaciu.

Nu am rezistat ispitei de a-l întreba pe Dragoş Bocanaciu şi despre cum se simte cu eticheta de sosie a actorului seducător George Clouney.

Spectacolul fotbalistic cu participarea campioanei mondiale en-titre Franţa şi naţionala Moldovei ce se va da, la Chişinău, în seara de 22 martie, va fi comentat la PRIME TV de către o sosie a actorului seducător George Clouney. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu