Colindători, Moş Crăciun şi sute de creştini au venit astăzi să asiste la liturghia de Crăciun de la Catedrala "Sfânta Teodora de la Sihla"

Embed:

Alături de Dumnezeu, dar şi de colindători şi Moş Crăciun. Aşa a început, astăzi, sărbătoarea pentru mai mulţi locuitori ai Capitalei, care au venit să asiste la serviciul divin oficiat la Catedrala "Sfânta Teodora de la Sihla".

La slujbă au venit sute de oameni.

"Eu sărbătoresc astăzi şi ar fi bine ca toată lumea să sărbătorească acum. Credinţa este o alinare pentru suflet şi credinţa ne înobilează şi ne dă puteri şi dacă am trece toţi să sărbătorim pe data de 25 Crăciunul cred că am fi mai uniţi şi mai buni toţi împreună", a declarat o creştină.

La Catedrala "Sfânta Teodora de la Sihla" din Capitală au venit şi vestitorii Naşterii Domnului, colindătorii. Corul de copii "Lacrimosa" de la Liceul "Mihail Berezovschi" a susţinut un mic recital după Sfânta Liturghie.

Copiii s-au ales cu daruri de la Moş Crăciun: "Frumoase colindele ne aduceau vestea naşterii a Mântuitorului nostru Isus Hristos. De la Moş Crăciun a m primit două cadouri, pentru mine şi pentru verişorul meu".

Mii de creştini din Moldova, mai ales de la Nordul şi Sudul ţării, marchează, astăzi, Naşterea Mântuitorului pe stil nou. Sărbătoarea Crăciunului aminteşte de evenimentul care s-a întâmplat acum mai bine de două mii de ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu