Colete suspecte în mai multe penitenciare din ţară. Ce au descoperit oamenii legii

Oamenii legii continuă să lupte împotriva coletelor suspecte introduse în penitenciare. Conştient, rudele şi apropiaţii deţinuţilor continuă să încalce legea. Noi tentative de transmitere a obiectelor şi substanţelor interzise după gratii au fost contracarate în ultimele două zile.

Prima tentativă a avut loc la 16 mai curent, la Penitenciarul numărul 2 de la Lipcani. În jurul orei 09:30, persoane necunoscute au aruncat peste edificiile de pază un colet în care erau 31 de sticle cu băuturi alcoolice. În urma verificării au fost depistate 21 de litri de vin, 12 litri de bere şi un litru de cognac.

O altă tentativă a fost depistată în această noapte, la Penitenciarul numărul 18 din Brăneşti. În jurul orei 02:00, patrulând teritoriul, colaboratorii locului de detenţie au observat cum peste gardul închisorii au fost aruncate 5 colete. Ridicate şi supuse unui control, în interiorul acestora au fost depistate două telefoane mobile şi drojdie uscată, granulată.

În ambele cazuri pachetele au fost ridicate şi transmise la Inspectoratele de Poliţie din raza instituţiilor de detenţie.

Deoarece, acestea n-au ajuns la destinatari, condamnaţii vor fi scutiţi de o nouă pedeapsă, însă, de sancţiuni nu vor scăpa rudele şi apropiaţii acestora care au comis încălcările.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu