Colete pline cu ţigări moldoveneşti, descoperite în maşina unor români. Ce intenţionau să facă cu ele

Circa 7.000 de pachete cu ţigări cu acciz de Republica Moldova urmau să fie comercializate pe piaţa neagră din Iaşi. Produsele de tutungerie au fost descoperite într-un autoturism înmatriculat în România. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Iași au oprit în trafic pentru control, pe DE 583, între localitățile de frontieră Vulturi și Cârlig, un autoturism marca Mercedes Benz E 320, înmatriculat în Lituania, ce tracta un alt autoturism, marca Mercedes Benz Vaneo, înmatriculat în România, în care se aflau patru bărbaţi, câte doi în fiecare mijloc de transport.

polițiștii de frontieră au observat în interiorul autoturismului tractat mai multe colete voluminoase, fapt pentru care autovehiculele, împreună cu cele patru personae, au fost conduse la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma unui controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit nouă colete cu țigări de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, care conțineau în total 6.980 de pachete țigări, în valoare de 41.240 de lei (echivalentul a 189.716 de lei moldoveneşti).

Cei patru barbaţi au declarat că au achiziţionat ţigările de la un bărbat din localitatea Bivolari şi intenţionau să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din Iaşi.

Ţigările au fost confiscate, iar automobilele indisponibilizate. 

Polițiștii de frontieră continuă cercetările. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu