Colegii de partid ai lui Andrei Năstase, SURPRINŞI de rezultatul alegerilor din Capitală: Urmează să analizăm toate aspectele

Embed:

Andrei Năstase nu a avut încă o reacţie cu privire la rezultatul alegerilor. Candidatul blocului "ACUM" a ieşit în faţa presei când s-au închis secţiile şi le-a mulţumit celor care l-au votat. Apoi, nu a făcut niciun comentariu pentru presă.

"Vreau întâi de toate să mulţumesc tuturor celor care au decis astăzi să iasă la vot. Fie că au fost locuitorii Chişinăului şi a suburbiilor Capitalei. Vom aştepta rezultatele pe care le-am obţinut fiecare dintre candidaţi. Şi după asta vom ieşi cu declaraţii", a menţionat Năstase.

Următorul briefing a fost anunţat pentru ora 23:00. Dar Năstase aşa şi nu a mai ieşit în faţa presei. La sediul PPDA a fost observată soţia sa.

Colegii de partid ai lui Andrei Năstase au declarat că rezultatul celui de-al doilea tur i-a luat prin surprindere, pentru că se aşteptau ca liderul PPDA să ajungă primar. Vicepreşedintele formaţiunii, Alexandr Slusari, susţine că nu s-au aşteptat ca Năstase să piardă Primăria Capitalei.

"-Analizăm! Desigur că sunt neașteptate. Urmează să analizăm toate aspectele problemei. – Cumva v-a luat prin surprindere acest rezultat? - Desigur că da! - Vă așteptați să câștigați? Noi ne-am așteptat să câștigăm", a menţionat Slusari.

"Trebuie să analizăm foarte bine, să vedem toate procesele verbale la mână, după care o să putem să vă oferim mai multe informații, cu toate analizele făcute pe masă", a spus Dinu Plîngău, deputat PPDA.

Acum trei săptămâni, la o întâlnire electorală, Năstase a declarat că este gata să îşi ia valiza și să plece din ţară, făcând aluzie la o eventuală victorie a lui Ion Ceban.

"Dacă, Doamne ferește, vine Dodon și pune stăpânire pe Chișinău e grav, oameni buni. Mai degrabă îmi iau valiza și plec, decât să revin la orișice minister, pentru că știu ce se va întâmpla. Ne vom prăbuși", a conchis Năstase.

Astăzi, 4 noiembrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre rezultatele turului doi al alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu