#COLECTIV: Decontarea tratamentelor pentru cele 38 de victime A FOST DEBLOCATĂ

Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti, cu sprijinul CNAS şi al Ministerului Sănătăţii, a finalizat verificările în cazul celor 38 de victime ale incendiului din 30 octombrie 2015 din clubul Colectiv, ale căror tratamente fuseseră invalidate la decontarea către spitale, scrie stiri-tvr.ro

Potrivit Ministerului Sănătății, din suma totală pe care spitalele o mai aveau de recuperat — 1.174.218,53 lei—, s-au deblocat spre decontare 1.167.343,33 lei.

"Din cele 6 spitale vizate, 5 spitale mai trebuie să recupereze o sumă totală de 6.875,2 lei din cauza unor raportări în SIUI invalidate de către Școala Națională de Sănătate Publică. Acestea sunt: Spitalul Universitar de Urgență, Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii 'Grigore Alexandrescu', Spitalul Universitar de Urgență Elias și Spitalul Clinic de Urgență 'Bagdasar Arseni' ", se arată într-un comunicat al MS transmis vineri AGERPRES.

Totodată, Ministerul Sănătății recomandă acestor spitale să se adreseze Școlii Naționale de Sănătate Publică pentru analiza motivelor pentru care acele servicii au fost respinse.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu