Codul Portocaliu de VREME REA, valabil şi pentru mâine. Care vor fi maximele termice

Embed:

Codul Portocaliu de vreme rea este valabil şi mâine. Pe întreg teritoriul ţării vor cădea precipitații puternice sub formă de ploaie şi chiar ninsori. La Briceni şi Soroca se vor înregistra minus două grade, iar la Bălţi va fi minus un grad Celsius. La Orhei se aşteaptă zero grade. La Tiraspol termometrele vor indica un grad, la Leova două, iar la Comrat şi Cahul, trei.

În Capitală se aşteaptă ninsori. La noapte temperatura va fi de până la minus patru grade. Ziua va fi un grad. În următoarele zile, termometrele vor indica între minus patru şi nouă grade. Noaptea se vor înregistra între minus 12 şi minus două.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid şi Roma termometrele vor indica 13 grade. La Paris vor fi nouă grade, la Londra opt, iar la Berlin, cu un grad mai puţin. La Viena sunt prognozate şase grade, iar la Budapesta şi Belgrad, patru garde Celsius.

În Varşovia se aşteaptă cinci grade, iar în Praga, cu unul mai puţin. Două grade cu ploi vor fi în Capitala României. La Atena şi Ankara se va încălzi până la 8 grade. La Kiev termometrele vor indica un grad, iar la Moscova, minus două.

loading...

Lasă un comentariu