Codul galben de vreme caniculară se menține. Ce temperaturi ne așteaptă

Embed:

Până în data de 26 august rămâne valabil codul galben de vreme caniculară. Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca, termometrele vor indica 30 de grade, iar la Bălţi şi Orhei, cu unul mai mult. La Tiraspol se vor înregistra 33 de grade, la Leova, 34, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 35 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 19 grade, iar mâine vor fi 32. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 31 şi 34 de grade, iar noaptea vor varia între 18 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade, la Paris, 29, iar la Berlin, cu unul mai puţin.

La Londra se vor înregistra 25 de grade, iar la Roma maxima va fi de 32. La Viena se aşteaptă 28 de grade, la Praga, 25 şi la Varşovia, cu unul mai mult.

La Budapesta se va încălzi până la 31 de grade, în timp ce la Belgrad sunt anunţate 35. La Bucureşti vor fi 32 de grade, la Atena, 34 şi la Ankara, 31. La Kiev vor fi 25 de grade, iar la Moscova termometrele vor indica 23 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu