Codul Galben de caniculă, prelungit. Meteorologii anunţă temperaturi copleşitoare la amiază

Embed:

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit Codul Galben de vreme caniculară și pentru astăzi. La amiază, temperatura aerului va oscila între 32 și 37 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil și nu se prevăd precipitații. 

La Briceni şi Soroca vor fi 35 de grade, iar la Bălţi şi Orhei 36 de grade Celsius. În Chişinău se vor înregistra 35 de grade. Aceleaşi temperaturi vor fi şi la Tiraspol.

La Leova se vor înregistra 36 de grade, iar la Comrat şi Cahul maximele vor atinge valori de 37 de grade.

În weekend vremea va fi frumoasă. Vineri, sâmbătă şi duminică vom avea 34 de grade Celsius. Săptămâna următoare va începe cu vreme la fel de caldă. Luni şi marţi se aşteaptă temperaturi de 35 de grade.

Pe litoral vremea va fi în general frumoasă. La Constanţa sunt aşteptate 28 de grade, în condiţiile unui cer senin. În Odesa se vor înregistra 33 de grade Celsius, iar la Varna 32. La Budva, se vor înregistra 36 de grade, iar în Barcelona, mercurul din termometre va indica cu două grade mai puţin.

În Antalia vor fi 33 de grade cu cer variabil. Puţin mai cald va fi la Bodrum 35 de grade Celsius. În Salonic sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice şi 32 de grade în termometre.

Iar în Larnaca se vor înregistra 33 de grade. Pe litoralul egiptean temperaturile vor atinge valori de 40 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu