Codreanu, NEMULŢUMIT de LUXUL de la un Centru de instruire pentru medici. Moldovanu, ACUZAT că a aruncat bani în vânt

Embed:

Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, este nemulţumit de condiţiile prea bune de la un Centru de instruire pentru medici. Edilul îl acuza pe fostul şef al Direcţiei Sănătate, Mihai Moldovanu, pe timpul căruia a fost renovată instituţia, că a aruncat bani în vânt ca mai apoi să privatizeze clădirea.

Moldovanu nu a comentat declaraţiile primarului, care a mai spus că va propune Consiliului Municipal ca de serviciile acestui centru să beneficieze nu doar medicii, ci şi profesorii şi asistenţi sociali.

La centrul de instruire pentru medici din Vadul lui Vodă există două săli de conferinţă şi mai multe camere unde persoanele pot fi cazate. Acestea sunt dotate cu toate cele necesare pentru a putea petrece câteva zile acolo. Primarul interimar al Capitalei a menţionat că acest centru nu prea seamănă cu unul de instruire.

"Tot ce vedeţi aici e mult mai confortabil decât în primărie şi e mult mai nou, inclusiv mobilierul, bucătăria. Vedeţi şi dumneavoastră ce fotolii sunt aici. Eu cred că sunt prea multe comodităţi care nu ţin de centrul de instruire. Chiar şi fotoliile şi paturile şi frigiderul în fiecare cameră. E mai mult ca un mini hotel", a declarat Ruslan Codreanu.

Şefa Direcţiei Educaţie spune că aceşti bani ar fi putut fi investiţi într-o tabăra de copii.

"Copiii cu siguranţă merită condiţii foarte bune de odihnă. Iar pentru un centru de instruire am putea să ne limităm de covoare persiene şi de mobilă din piele naturală", a menţionat Rodica Guţu, şefa Direcţiei Educaţie, Tineret şi Sport.

Iar directorul spitalului "Arhanghel Mihail" în gestiunea căruia este acest centru, spune că condiţiile nu sunt de lux.

"Sunt condiţii normale, şi cum a spus domnul primar sunt condiţii clar că mult mai contemporane decât în unele instituţii. Dar tot ce construim facem pentru viitor", a precizat Mihai Ciobanu, directorul Spitalului municipal "Arhanghel Mihail".

Moldovanu nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile edilului.

Reparaţia Centrului de instruire şi agrement "Arhanghelul Mihail" a costat municipalitatea 15 milioane de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu