Codreanu, despre alegerile din Capitală: Năstase şi Ceban au împărțit Chişinăul pe sfere de influenţă

Embed:

Alegerile din municipiul Chişinău sunt mimate deoarece doi candidați ai actualei guvernări, Andrei Năstase şi Ion Ceban, au făcut aranjamente prin care au împărțit Chişinăul pe sfere de influenţă. Declaraţiile au fost făcute astăzi de către fostul primar interimar Ruslan Codreanu, care a vrut să candideze independent şi care a semnalat că cei doi şi-au permis să comită mai multe încălcări.

Contactaţi telefonic, Andrei Năstase şi Ion Ceban nu au răspuns la apelurile noastre pentru a oferi o reacţie la acuzaţiile aduse.

"Observăm că doi inşi cu o mare neruşinare, mai mare decât tot Chişinăul fac nişte jocuri politice. Pe lângă faptul că habar nu au, folosesc resurse administrative, întâlniri în timpul orelor şi programului de lucru în spitale şi instituţii de învăţământ, bani electorali necontabilizaţi, stemele de stat folosite pe pliante", a afirmat fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Totodată, Ruslan Codreanu susţine că Năstase şi Ceban nu cunosc problemele reale ale locuitorilor Capitalei şi vin cu soluţii cosmice sau îşi fac PR pe proiectele lansate de el în perioada când era primar interimar.

"Unul vorbeşte de lupta cu vrăjitorii şi mâna întinsă după fonduri europene. Tocmai pe proiecte realizate în 2019 şi duse la bun sfârşit s-a hotărât să se facă mare tam-tam şi PR, iar alte proiecte care au fost începute stau în paragină şi nimeni nu vorbeşte despre ele", a menţionat fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu.

Contactaţi telefonic, Andrei Năstase şi Ion Ceban nu au răspuns la apelurile noastre pentru a oferi o recţie la acuzaţiile aduse. 

Candidatura lui Ruslan Codreanu nu a fost acceptată după ce aproape 800 de semnături prezentate nu au fost validate. Ruslan Codreanu vroia să candideze independent.

loading...

Lasă un comentariu