Codouri de la Moş Nicolae pentru copiii cuminţi. Ce a primit în dar o fetiţă din Capitală

Embed:

A fost o dimineaţă plină de emoţii pentru copii. Moş Nicolae a trecut pe la micuţii care şi-au lustruit ghetuţele de cu seară şi le-a umplut cu dulciuri şi jucării. Cei care au fost neascultători au găsit însă în cizmuliţe - nuieluşe.

Copiii care şi-au dorit ca Moş Nicolae să treacă pe la ei s-au pregătit cum se cuvine. Aşa a făcut şi Emilli Donţu din Capitală. Pentru a primi darul râvnit, fetiţa şi-a curăţat cizmele cum a putut mai bine.

Ulterior, fetiţa şi-a pus cizmuliţele în cel mai vizibil loc, ca nu cumva moşul să treacă pe alături. Emili are doar 3 ani, dar ştie că dacă este cuminte Moş Nicolae îi va aduce ceea ce îşi doreşte.

De dimineaţă, micuţa abia aştepta să vadă ce i-a lăsat moşul în cizmuliţe. Era convinsă că nu va primi o nuieluşă, întrucât, zice ea, nu a făcut prea multe boacăne. Fetiţa s-a bucurat enorm când a văzut că Moş Nicolae i-a adus un costum de ponei.

"A reacţionat cam straniu pentru că este primul an în care vine Moş Nicolae la noi. Sperăm pe viitor să aibă o reacţie mai frumoasă. Ponei este personajul ei preferat", a declarat Ana Donţu, mama fetiţei.

Copii care nu au fost cuminţi au găsit în ghetuţe câte o nuieluşă. Tradiţia spune că dacă nuieluşa este pusă în apă şi înmugureşte atunci Moş Nicolae i-a iertat şi poate la anul va fi mai darnic.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu