COD ROȘU de VISCOL în România! Restricții de trafic la frontiera cu Bulgaria

La frontiera României cu Bulgaria sunt restricții de trafic pentru toate mijloacele de transport, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din România (IGPF), notează Agerpres.

"Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că, începând din această dimineață, toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transport", se arată în comunicatul de presă al IGPF.

În același timp, "circulația din și spre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din Republica Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport, precum și circulația vehiculelor de marfă din zona Calafat — Vidin, către interiorul Bulgariei".

ITPF Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile de frontieră bulgare, iar conducătorii auto care tranzitează punctele de trecere a frontierei de la granița cu Bulgaria sunt informați de către polițiștii de frontieră cu privire la aceste restricții de trafic din țara vecină.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu