COD ROȘU de PROPAGANDĂ. Un prezentator din Rusia anunță vremea rea pentru militarii ucraineni (VIDEO)

Embed:

Propagandă rusească chiar şi la meteo. Un prezentator de la postul de televiziune "Rossia 24" a anunţat în cadrul unui buletin de ştiri vreme nefavorabilă pentru armata ucraineană. Timp de patru minute, prezentatorul rus a vorbit despre efectele negative ale ceţii asupra forţelor ucrainene care luptă cu separatiştii ruşi.  

"- Să înţeleg că vremea nu este de partea armatei ucrainene? - Alexei, cu siguranţă putem spune că le va fi greu tuturor, dar mai greu le va fi militarilor ucraineni care sunt încercuiţi pe pământ străin. Această atmosferă le va crea probleme suplimentare", a enunţat prezentatorul de ştiri, Alexei Cazacov.

"Vremea caldă de afară provoacă ceaţă densă. Apropo, amintim faptul că recent, militarii ucraineni au profitat de ceaţă şi au atacat Doneţkul", a zis meteorologul rus.

În vara anului trecut, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a sistat, până în data de 1 ianuarie 2015, retransmiterea postului "Rossia 24" pe teritoriul ţării noastre. Instituţia a constatat că acest post face propagandă, manipulează opinia publică şi încalcă principiul pluralismului de opinii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu