Cod Galben de ninsori şi lapoviţă în următoarele zile. Valorile vor coborî până la minus 13 grade Celsius

Embed:

Mâine, tot teritoriul ţării va fi sub Cod Galben de precipitaţii. În raioanele din nord va ninge, în sud şi centru va cădea lapoviţă, iar pe drumuri se va menţine polei. La Briceni, Soroca şi Bălţi se vor înregistra minus trei grade, iar la Orhei minus două grade Celsius. La Tiraspol, termometrele vor indica minus un grad. La Leova şi Comrat se aşteaptă un grad Celsius, iar la Cahul două grade.

În Capitală, în această noapte vor fi minus opt grade, iar mâine vor fi zero grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor indica între minus cinci grade şi plus două grade, iar noaptea valorile vor coborî până la minus 13 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi acoperit de nori. La Madrid şi Roma termometrele vor indica 10 grade Celsius. În capitala Franţei vor fi cinci grade, iar la Londra cu un grad mai mult. La Berlin se anunţă ninsori slabe şi trei grade în termometre. La Viena, Budapesta şi Belgrad meteorologii prognozează un grad Celsius.

La Praga se aşteaptă zero grade. În capitala Poloniei valorile vor coborî până la minus cinci grade. La Bucureşti vor fi două grade, însoţite de ninsori. La Atena nu va fi mai cald de 15 grade. Trei grade vor fi la Ankara. La Kiev şi Moscova vremea se va menţine rece, cu minus şase şi respectiv minus şapte grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu