Cod galben de ninsoare abundentă în țară. Cum se circulă pe drumurile naționale (GALERIE FOTO)

Este cod galben de ninsoare abundentă în toată țara, iar ninsorile nu contenesc. Cum se circulă pe principalele drumuri naționale vedeți în galeria foto. Totodată puteți naviga în galeria foto, folosind săgețile stânga, dreapta, de pe tastatură. 

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, pe drumurile naționale se efectuează lucrări de patrulare și combaterea lunecușului, iar circulația rutieră pe drumurile naționale este asigurată. Până la această oră, în procesul tehnologic au fost antrenate 214 utilaje speciale, 1633,3 tone de material antiderapant și 294 muncitori rutieri.

 

PUBLIKA.MD aminteşte că ieri, 10 ianuarie, meteorologii au emis o avertizare de Cod Galben de condiții complicate ale vremii, valabil până în 11 ianuarie. Râurile mici și bazinele acvatice din ţară, in perioada 10-18 ianuarie 2019, gheața va fi instabilă, îmbibată cu apă și camuflată de zăpadă, iar ieșirea pe ea prezentă pericol sporit. 

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.   

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu