COD GALBEN DE ÎNGHEȚ la început de săptămână. Câte grade vor indica termometrele

Embed:

Serviciul Hidrometeorologic de stat a emis o avertizare cod galben de îngheț. Astfel, de mâine și până în 9 octombrie, noaptea și în primele ore ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer, se prevăd înghețuri de până la minus trei grade Celsius. Mâine, cerul va fi noros, izolat vor cădea ploi slabe. La Briceni și Soroca se așteaptă opt grade, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei maxima va fi de 10 grade, iar la Tiraspol de 11 grade. La Leova sunt prognozate 12 grade, iar la Comrat și Cahul câte 13 grade.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra cinci grade, iar mâine vor fi 11 grade. Marți sunt prognozate 12 grade, iar de miercuri vremea se va încălzi. Potrivit meteorologilor, maxima va oscila între 18 și 22 de grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt anunțate 28 de grade, iar la Roma 21 de grade Celsius și ploi. La Paris se așteaptă 17 grade, iar la Londra cu două grade mai puțin. La Berlin vor fi 12 grade. La Belgrad sunt prognozate 16 grade, iar la Budapesta trei grade mai puțin.

La Viena și Praga nu vor fi mai mult de 11 grade, iar la Varșovia 10 grade. La Atena maxima va fi de 22 grade, iar la Ankara cu două grade mai puțin. La București vor fi ploi și 13 grade în termometre. La Kiev se așteaptă șapte grade, iar la Moscova patru grade Celsius.

loading...

Lasă un comentariu