COD GALBEN DE GER în toată țara. Câte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Embed:

Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab din durecţia nord-est. La Briceni şi la Soroca se vor înregistra minus 10 grade Celsius. La Bălţi şi Orhei mercurul din termometre va indica până la minus nouă grade. La Tiraspol, pe parcursul zilei vor fi minus şapte grade. În sud, la Leova se vor înregistra cel mult minus şase grade. La Comrat şi Cahul sunt anunţate minus cinci grade Celsius.

La noapte, în Capitală, mercurul din termometre va coborî până la minus 15 grade. Mâine se vor înregistra până la minus opt grade Celsius.

Săptămâna viitoare se aşteaptă ninsori, iar mercurul din termometre va coborî, ziua, până la minus şapte grade, iar noaptea vor fi până la minus 19 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid se vor înregistra 12 grade Celsius, iar la Roma vor fi cinci grade, la Londra două grade, iar la Paris minus un grad. În capitala Germaniei temperaturile vor coborâ până la minus două grade, iar în cea a Austriei se vor înregistra minus patru. La Praga, mercurul din termometre va arăta minus şase grade, iar la Varşovia minus opt grade Celsius. La Belgrad vor fi minus minus patru grade, iar la Budapesta cu un grad mai puţin. În capitala României, termometrele vor indica minus şapte grade, iar la Kiev sunt prognozate minus 11 grade. În capitala Rusiei sunt aşteptate minus 16 grade Celsius. La Atena se vor înregistra 15 grade Celsius, iar la Ankara 11 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu