Cocktail meteorologic! Vreme toridă, dar şi precipitaţii. În care zonă a ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice

Embed:

Astăzi, vom avea parte de vreme caniculară, iar în nordul şi centrul ţării vor cădea ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 28 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu unul mai mult. La Orhei se vor înregistra 30 de grade, iar la Tiraspol se anunţă 31. La Leova vor fi 32, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 33 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi se aşteaptă 31 grade Celsius. Sâmbătă va ploua, iar duminică cerul va fi variabil. Ziua, temperaturile vor oscila între 29 și 32 de grade, iar noaptea vor varia între 17 şi 20.

Astăzi, în cea mai mare pare a Europei vor cădea precipitaţii însoţite de descărcări electrice. La Madrid, termometrele vor indica 29 de grade Celsius, iar la Paris 22. La Londra se vor înregistra 20 de grade.

La Roma vor fi 31, iar la Berlin sunt anunţate 24 de grade. Aceeaşi temperatură va fi şi la Praga. La Viena se aşteaptă 27 de grade, iar la Varşovia şi Budapesta cu unul mai mult. La Belgrad, Bucureşti şi Atena sunt prognozate 31 de grade. La Kiev maxima va fi de 32. La Moscova vor fi 30 de grade, iar la Ankara va ploua şi nu va fi mai cald de 27 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu