COCKTAIL METEOROLOGIC în următoarele zile: Vreme caniculară şi ploi cu descărcări electrice

Embed:

Mâine sunt prognozate ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla slab din sud. La Briceni și Soroca sunt anunţate 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 29 de grade. La Tiraspol şi Leova vor fi 31 de grade, iar la Comrat și Cahul vor fi 32 de grade Celsius.

În Capitală la noapte vor fi 17 grade Celsius. Mâine ziua mercurul din termometre va indica 30 de grade. În zilele următoare vremea se va încălzi. Chiar dacă meteorologii anunţă ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, temperaturile vor fi şi caniculare. Mercurul din termometre va indica până la 33 de grade.

Mâine în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, izolat sunt posibile precipitaţii slabe. La Madrid, Paris şi Londra vor fi 22 de grade Celsius. La Berlin sunt prognozate 25 de grade, iar la Roma vor fi maximum 32 de grade. La Viena se așteaptă precipitaţii slabe cu 24 de grade, iar la Budapesta va fi cu un grad mai puţin.

La Praga mercurul din termometre va indica 26 de grade Celsius, iar la Belgrad, Atena şi Bucureşti meteorologii anunţă vreme caldă cu 31 de grade în termometre. La Varşovia sunt prognozate ploi slabe cu 27 de grade, iar la Ankara vor fi 30 de grade. La Kiev şi Moscova cerul va fi variabil cu 27 şi, respectiv, 20 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu