COCKTAIL METEOROLOGIC în următoarele zile. Ce temperaturi ne aşteaptă

Embed:

Mâine, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai cald. La Tiraspol meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

La noapte, în Capitală vor fi 16 grade, iar mâine se vor înregistra 28 de grade Celsius. În următoarele zile, maximele vor urca până la 32 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 34 de grade Celsius. La Paris se vor înregistra 30 de grade, iar la Londra 28. La Roma cerul va fi senin, iar termometrele vor indica 33 de grade. La Viena şi Varşovia vor fi 27 de grade, iar la Praga cu un grad mai mult. La Belgrad şi Budapesta sunt anunţate temperaturi de 25 - 26 de grade. La Bucureşti şi Atena se aşteaptă 28 de grade.

La Ankara vor fi 29 de grade. Iar la Kiev şi Moscova va ploua şi se vor înregistra 26 şi, respectiv, 23 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu