Cocktail meteorologic! Cum ne surprinde vremea în următoarele zile

Mâine, cerul va fi variabil. Ziua, sunt posibile ploi slabe, pe alocuri cu descărcări electrice. La Briceni și Soroca se vor înregistra 20 de grade, iar la Bălți va fi cu unul mai mult. La Orhei, maxima va ajunge la 22 de grade Celsius, iar la Tiraspol şi la Leova sunt anunţate 24. La Comrat și la Cahul, termometrele vor indica 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, se vor înregistra 13 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 24 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Meteorologii au anunțat cer variabil şi, izolat, ploi cu descărcări electrice. Maximele vor oscila între 20 și 29 de grade, iar minimile vor varia între 10 şi 15.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil şi izolat vor cădea ploi slabe. La Madrid termometrele vor indica 31 de grade Celsius. La Paris şi la Londra se vor înregistra 18, respectiv, 16 grade, în timp ce la Berlin şi la Viena vor fi 14 grade Celsius. În capitala Italiei sunt prognozate 20 de grade.

Tot atâtea se anunţă şi la Varşovia, iar la Praga nu vor fi mai mult de 12 grade Celsius. La Budapesta, cerul va fi noros, temperaturile vor ajunge până la 17 grade, iar la Belgrad va fi cu unul mai puţin. La Bucureşti se aşteaptă 20 de grade. În capitala Greciei se vor înregistra 23 de grade, la Kiev se anunţă 25, pe când la Ankara, termometrele vor indica 28 de grade.

În capitala Rusiei temperaturile nu vor depăşi 18 grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu