Cocktail din alcool şi motoclicletă. Un tânăr a lovit o maşină în care se afla un bebeluş

Embed:

Ghinion pentru un tânăr din localitatea Todirești, raionul Anenii Noi. După ce a chefuit toată noaptea într-un club din localitate, acesta a urcat pe motocicleta unui prieten și a provocat un accident rutier.

Tânărul a ieșit din club și i-a cerut unui prieten să-i permită să conducă motocicleta. În scurt timp, a lovit din spate o mașină în care se aflau trei persoane, inclusiv un copil de un an.

"E un prost. De la început nici nu am înțeles ce s-a întâmplat, doar o bubuitură. Copilul cum este bine, nu a pățit nimic", a spus mama bebeluşului.

Șoferul automobilului spune că nu l-a observat pe motociclist, întrucât acela conducea fără lumină: "El mergea din urmă cu lumina stinsă. S-a izbit direct în mașină. Când am ieșit din automobil, el era la pământ, iar în jurul lui s-au adunat toți prietenii. El s-a ridicat de jos, dar am observat că era beat."

Prietenii tânărului au recunoscut că s-au distrat în clubul din localitate:

"Fața era tare lovită, spatele, mâna, piciorul. - A consumat alcool? Nu știm precis. Am venit puțin să ne distrăm, așa s-a întâmplat. "

Până la venirea medicilor, un echipaj de patrulare, aflat prin zonă, i-a oferit tânărului primul ajutor medical.

"Motocicleta a fost oferită unui prieten care se afla în stare de ebrietate. Conducătorul motocicletei nu avea asupra sa permisul de conducere. Prezenta careva escoriații la nivelul pielii, i-am acordat un pansament, i s-a bandajat capul", a spus un inspector de patrulare.

Bărbatul a fost transportat la spital, însă a refuzat să treacă testul pentru stabilirea nivelului de alcool în sânge. Acesta nu a vrut să vorbească nici cu echipa Publika TV.

Cazul este investigat de Poliția din raionul Anenii Noi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu