Coca-Cola a lansat o băutură transparentă și fără calorii. Cum arată aceasta (FOTO)

Coca-Cola a lansat o băutură transparentă și fără calorii în Japonia, numită în mod adecvat Coca-Cola Clear. Lansarea pe piață a noului produs a avut loc, luni, și are ca principală țină consumatorii japonezi care sunt mereu doritori de a încerca băuturi noi și inovatoare în timpul verii, scrie libertatea.ro.

Băutura nu conține aromele de caramel, care creează culoarea arhicunoscută, neagră-maronie a băuturilor tradiționale Coca-Cola. Ea a fost dezvoltată timp de un an de zile în laboratoarele din Statele Unite ale companiei și urmărește să aibă același gust al produsului tradițional, dar fără să conțină zahăr și fără culoare.

Potrivit Coca-Cola, au fost testate peste 50 de rețete diferite înainte de a se ajunge la formula finală. Aceasta are în compoziție și suc de lămâie, care a permis crearea unei băuturi cu zero de calorii, dar care să aibă dulceața și aciditatea necesare unei băuturi carbogazoase ideale.

Băutura se va comercializa în sticle de 500 ml și 280 ml transparente, cu o etichetă transparentă, pentru a sublinia faptul că noua băutură este complet clară.

Această nouă băutură este cea mai recentă inovație introdusă de către Coca-Cola în Japonia. Tot aici compania americană a lansat și prima sa băutură alcoolică, luna trecută, și variantele Coca-Cola Frozen și Coca-Cola Piersică la începutul acestui an.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu