CM 2018: Pisica Ahile a prezis. Cine va fi prima finalistă la Mondial (VIDEO)

Pisica surdă Ahile, considerată oracolul oficial al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, a prezis marţi victoria Belgiei în semifinala cu Franţa, programată la Sankt Petersburg, relatează agerpres.ro.

Pronosticul a fost făcut la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg în care locuieşte felina devenită acum celebră. Pisica s-a remarcat ca oracol la Cupa Confederaţiilor din 2017, când toate prezicerile ei s-au adeverit.

La Cupa Mondială din Rusia, Ahile a prezis corect victoriile din meciurile Rusia - Arabia Saudită (5-1), Rusia - Egipt (3-1), Iran - Maroc (1-0) şi Brazilia - Costa Rica (2-0).

Pisica Ahile, succesoarea caracatiţei Paul care a fost infailibilă la CM 2010 din Africa de Sud, a eşuat însă la alegerea învingătoarei la meciurile Suedia - Elveţia (1-0) şi Argentina - Nigeria (2-1).

Franţa întâlneşte Belgia, astăzi, de la ora 21,00, al Sankt Petersburg, în timp ce Croaţia şi Anglia se vor înfrunta în a doua semifinală, miercuri, pe Stadionul Lujniki din Moscova (tot de la 21,00, ora Moldovei).

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu