Cluburile de fotbal moldovenești și-au aflat adversarii pe care-i vor întâlni în tururile preliminare ale Ligii Europei

Embed:
Cluburile de fotbal moldovenești care obținuseră dreptul de a participa în cupele europene intercluburi, și-au aflat adversarii pe care-i vor întâlni în tururile preliminare ale celor două competiții.

Cei mai ghinioniști par a fi cei de la Milsami Orhei, care vor înfrunta în primul tur preliminar al Ligii Europei formația bucureșteană FCSB. "Vulturii roşii" vor juca prima manşă în deplasare, la Giurgiu, pe 11 iulie, iar returul, pe teren propriu, o săptămână mai târziu, pe 18 iulie.

În aceeași față a competiției Petrocub-Hânceşti va da piept cu formaţia cipriotă AEK Larnaca. Hânceștenii de asemeni, ar urma să joace partida primei manşe în deplasare.

"Am căzut cu o echipă foarte puternică. În schimb, avem şansa să ne demonstrăm forţele. Şanse sunt. Totul se decide pe teren", a menţionat Mihail Usatîi, preşedinte Petrocub-Hânceşti.

Și cea de-a treia formație moldovenească ce se va alinia la startul primului tur preliminar al Ligii Europei, Speranţa Nisporeni, ar va întâlni pe Neftci Baku, iar prima manşă ar urma să se dispute în capitala Azerbaidjanului.

"Din ceea ce putea să ne cadă, a fost cea mai complicată variantă. Asta e situaţia, dar trebuie să ne conformăm. Tragerea la sorţi nu va mai fi o dată. Noi ne-am pregătit. Jucători buni avem", a declarat Petru Efros,  preşedinte Speranţa Nisporeni.

În preliminariile Ligii Campionilor, Republica Moldova va fi reprezentată și în acest an de Sheriff Tiraspol. "Viespile" vor juca cu gruparea georgiană FC Saburtalo Tbilisi în primul tur preliminar. Primul duel va avea loc la Tiraspol, pe 9 sau 10 iulie, iar a doua manşă - la Tbilisi, pe 16 sau 17 iulie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu