Clubul Sportiv Politeh a obținut a patra victorie consecutivă în campionatul național de baschet feminin

Embed:

Clubul Sportiv "Politeh" a obținut a patra victorie consecutivă în campionatul național de baschet feminin. După ce în etapa trecută au reușit surprinzător să învingă liderul autoritar al competiției, formația din Sângerei, chișinăuiencele au surclasat în etapa a 10-a echipa Academiei de Studii Economice, scor 86-61.

Antrenorul de la ASEM, Vasile Scutelnic, s-a putut baza în această partidă doar pe 5 jucătoare, iar pe banca de rezerve nu a avut nicio baschetbalistă.

"Nu avem jucătoare, nu are cine juca, nu avem pe cine lua în echipă, copiii lipsesc. Școlile sportive activează, însă nu produc jucătoare capabile să evolueze în campionatul național", a spus Vasile Scutelnic. 

"Noi suntem în general 6. Una din jucătoarele noastre principale, Gabriela, lipsește, din motive de sănătate. Ne-am descurcat și în 5. Noi suntem mulțumite că am ajuns până la sfârșitul meciului", a spus Adriana Col, baschetbalistă ASEM.

De cealaltă parte, echipa clubului sportiv Politeh și-a dominat adversarul pe tot parcursul partidei și continuă cursa cu formația din Sângerei pentru primul loc în clasament.

"Sunt mulțumită de prestația echipei mele. S-a simțit prospețimea din jocul nostru, din motivul că s-a încheiat campionatul universitar. Fetele se află într-o formă bună și acest lucru a influențat rezultatul", a spus Olga Verghiozov, antrenor CS Politeh. 

"Adversarele au avut puține jucătoare și nu au jucat în componența de bază. A lipsit o jucătoare importantă pentru ele în această partidă. Noi am știut că vom câștiga", a spus Alexandra Subernetki, baschetbalistă CS Politeh. 

În etapa a 11-a, echipa Politeh va găzdui gruparea din Căușeni, iar ASEM - pe ce adin Sângerei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu