CLIPE GRELE pentru Celine Dion! Artista este din nou în doliu

După ce și-a îngropat soțul și fratele, la începutul acestui an, Céline Dion trebuie să facă față din nou morții unei persoane apropiate. Cumnatul cântăreței a fost răpus de un cancer generalizat, lăsând în urma lui doi copii, scrie click.ro.

Un coșmar care nu se mai termină! De la începutul acestui an, Céline Dion trece prin cea mai neagră perioadă a vieții ei. Mai întâi și-a pierdut soțul, managerul René Angélil, care a murit la vârsta de 73 de ani, după o luptă cumplită cu un cancer la gât. Câteva zile mai târziu a murit și fratele cântăreței, la vârsta de 59 de ani, răpus, de asemenea, de cancer.

La opt luni după această dublă tragedie, Céline Dion trebuie să facă față morții cumnatului ei, victimă a unui cancer care i-a afectat sistemul osos, plămânii și creierul. Guy Poirier, soțul lui Liette Dion, sora lui Céline, a murit în noaptea de 27 spre 28 august în Centrul de îngrijiri paliative Adhémar-Dion din Terrebonne. Bărbatul avea doi băieți și, asemenea întregului clan Dion, era înzestrat cu talent muzical.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu