Clipe de relaxare înaintea partidei cu Albania. Tricolorii au ieșit astăzi la plimbare într-un parc din Tirana

Embed:

Clipe de relaxare în tabăra "tricolorilor" înaintea partidei cu Albania din preliminariile Campionatului European din 2020. Fotbaliștii echipei naționalei a Republicii Moldova au profitat de vremea frumoasă de la Tirana și au ieșit astăzi la plimbare într-un parc din apropierea hotelului în care sunt cazați.

"Astfel de plimbări sunt binevenite după somn, să mai dezmorțim picioarele și să nu stăm toate ziua în camera de hotel. Schimbăm un pic anturajul. Nimic mai mult. Ziua meciului și partida propriu-zisă sunt tot ce poate fi mai plăcut pentru un fotbalist", a menţionat Stanislav Namaşco, portar naționala Moldovei.

Dacă fotbaliștii s-au plimbat, atunci staff-ul tehnic încă mai analizează adversarul până la cele mai mici detalii.

"Cunoaștem foarte bine echipa aceasta. Cu noul antrenor au schimbat și echipa. Unii au venit, alții au plecat. E o echipă care o să se străduie să joace agresiv acasă. Asta a declarat și antrenorul nostru, care a zis că vom schimba și noi ceva. Vom juca foarte activ. Vom încerca să presăm adversarul în ultima treime a terenului", a precizat Andrei Martin, antrenor secund naționala Moldovei.

Meciul Albania - Moldova se va disputa astăzi la Elbasan cu începere de la ora 21:45 și va fi condus de o brigadă de arbitri din Finlanda, la centru cu Ville Nevalainen. Partida va putea fi urmărită în direct la CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu