CLIPE de groază pentru femeia suspectată de coronavirus la Suceava. MOMENTUL în care boxa în care se afla a fost scăpată jos (VIDEO)

Embed:

Paramedici SMURD îmbrăcați cu costume de protecție au venit vineri după-amiază cu o targă specială să transfere din Suceava la Iaşi o femeie în vârstă de 33 de ani, din Suceava, care predă engleza în China.

Femeia a fost izolată după ce s-a prezentat la spital cu simptome de gripă. Profesoara a revenit în ţară în data de 30 ianuarie din provincia Yuhan şi a început să prezinte simptome trei zile mai târziu.

În timp ce încercau să o urce în ambulanță, unul dintre paramedici a alunecat pe rampa de acces, cel mai probabil din cauza papucilor de protecție, prăbușindu-se cu tot cu targa pe care se afla pacienta.

Cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a pățit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanța care a plecat imediat spre Iași.

Potrivit Monitorul TV, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Bucovina" Suceava, Alin Găleată, a precizat că incidentul s-a produs din cauza suprafeței alunecoase generate de temperaturile scăzute.

"Regretăm acest incident, însă asigurăm cetățenii de faptul că pacienta nu a avut de suferit și nici colegul nostru, paramedicul SMURD. Mai mult, colegul nostru a depus tot efortul pentru a-i asigura protecția.

Acest aspect este argumentat de imaginile difuzate in spațiul public, care arată cum izoleta nu a atins pământul, ci a rămas sprijinită pe genunchiul paramedicului. De asemenea, în urma incidentului nu a fost deteriorată izoleta de protecție", a mai spus oficialul.

 

loading...

Lasă un comentariu