Clipe de groază! O fetiţă de 9 ani din Vadul lui Vodă a fost ATACATĂ de un câine de rasă

Embed:

Clipe de groază pentru o fetiţă de nouă ani. Copila a fost atacată şi muşcată de un câine de rasă. În urma incindentului, minora a ajuns la spital unde a fost operată de urgenţă. Grozăvia a avut loc pe un teren de joacă din oraşul Vadul lui Vodă.

"Câinele se plimba pe aici, prin parc. Fata era taman la piatra ceea şi câinele a apucat-o de mână şi a dat-o jos şi între timp, fata a căzut pe brânci ca să se târâie şi să poată fugi de câine", - a declarat un martor.

Mama fetiţei este îngrozită de cele întâmplate.

"Copilul are trei tăieturi. Câinele a muşcat-o foarte tare. Mă bucur că osul nu este atins, dar ţesuturile au fost rupte. Am scris o plângere la poliţie. Ei au zis că vor întreprinde măsurile necesare", - a mărturisit mama fetiţei, Valentina Gorbenco. 

Locuitorii din zonă spun că patrupedul este agresiv şi se plimbă mereu prin parc fără stăpân.

"Noi ne temem, asta nu-i prima dată. În partea ceea spre Nistru, noi nici nu putem trece pentru că câinele se plimbă şi ziua şi noaptea."

"El are doi câini mari. A ieşit câinele alb şi a sărit cu labele peste mine. M-a apucat inima şi în 10 minute, salvarea era aici şi zece zile am stat în spital."

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

"Reieşind din urmările care vor fi, din circumstanţele vor surveni, o să primim o decizie legală. Decizia va fi una obiectivă şi legală", - a precizat poliţistul Andrei Barbos.  

Stăpânul câinelui nu a fost de găsit pentru a comenta această situaţie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu