Clipe de groază în Pakistan! Peste 20 de oameni au murit în urma unui atac armat

Embed:

Cel puţin 27 de oameni au murit în urma unui atac armat care a avut loc asupra Aeroportului Internaţional din Karachi. Potrivit poliţiei din Pakistan, atentatul a fost provocat de 10 bărbaţi înarmaţi cu arme de asalt şi grenade. Toţi atacatorii şi-au pierdut viaţa în schimbul de focuri cu forţele de ordine.

Poliţia locală a anunţat că şapte dintre cei 10 terorişti au fost ucişi în urma intervenţiei forţelor de ordine. Alţi trei s-au aruncat în aer.

"Cei 10 terorişti au pătruns în aeroport prin două intrări diferite. În timpul schimbului de focuri, şapte ofiţeri ai echipei de intervenţie au murit. Ei vor deveni martiri", a spus o persoană.

Potrivit anchetei preliminare, teroriştii ar fi vrut să preia controlul asupra unuia din terminale, utilizat pentru transport, dar şi pentru pasagerii VIP. Atacatorii au lansat mai multe grenade şi au deschis focul asupra ofiţerilor de pază ai aeroportului. Şapte dintre ei au fost răniţi. Toate zborurile au fost anulate, iar pasagerii şi personalul aeroportului au fost evacuaţi.

Atacul încă nu a fost revendicat, dar autorităţile cred că în spatele lui sunt extremiştii talibani. De peste un deceniu, această mişcare islamistă este foarte activă în Pakistan, iar în urma confruntărilor cu forţele de ordine s-au înregistrat mii de morţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu