Clipe de groază în NHL. Hocheistul rus s-a prăbuşit pe gheaţă după ce a fost lovit violent la cap de un adversar

Embed:

Clipe de coşmar pentru jucătorul echipei Arizona Coyotes din NHL, Alexandr Burmistrov. Hocheistul rus s-a prăbuşit pe gheaţă după ce a fost lovit violent la cap de un adversar în partida cu Boston Bruins. Burmistrov a fost scos de pe teren cu targa.

Incidente şi într-o altă partidă din Liga profesionistă Nord-Americană de Hochei pe gheață. Scott Hartnell de la Columbus Blue Jackets i-a pus piedică portarului echipei Montreal Canadiens, Carey Price, reacția colegilor acestuia fiind una violentă. Componenții celor două echipe au fost aproape de o bătaie generală după acest incident, însă arbitrii au calmat spiritele.

În această partidă arbitrii nu au validat un gol lui Montreal Canadiens, chiar dacă la reluare s-a văzut clar că pucul a trecut linia porţii.

În cele din urmă Canadiens s-au impus cu 1-0 după prelungiri. Golul victoriei a fost marcat de americanul de origine belarusă Alex Galceniuk.

Montreal Canadiens a obţinut a treia victorie consecutivă în prelungiri şi se poziţionează pe locul 5 în Conferinţa de Est.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu