Clipe de glorie pentru Radu Gânsari. Internaţionalul moldovean a cucerit Cupa Israelului

Embed:

Internaţionalul moldovean Radu Gînsari a cucerit Cupa Israelului împreună cu clubul său Hapoel Haifa. Fotbalistul nostru a jucat toate cele 120 de minute ale finalei cu Beitar Jerusalem. Timpul regulamentar s-a terminat cu 1-1, iar Hapoel a dat două goluri în prelungiri şi s-a impus cu scorul final 3-1.

Clubul din Haifa şi-a adjudecat cupa după o pauză de 44 de ani. În urma acestei victorii, Hapoel va evolua în următoarea ediţie a Ligii Europei.

"Este un moment de neuitat! Am jucat cu Beitar la ei acasă, deoarece aşa a fost planificat că finala se va disputa la Teddy Stadium din Jerusalim. A fost o atmosferă extraordinară cu 34 de mii de spectatori în tribune, 10 mii au venit din Haifa", a spus prin telefon Radu Gânsari, mijlocaş Hapoel Haifa.

În vârstă de 26 de ani, Gînsari a mers la ceremonie de premiere cu drapelul naţional în spate.

"Pe lângă faptul că joc pentru Hapoel Haifa, eu reprezint Republica Moldova. Sunt mândru că sunt din Republica Moldova şi vreau să arăt asta la toată lumea", a spus prin telefon Radu Gânsari, mijlocaş Hapoel Haifa.

Radu Gînsari a venit la Hapoel Haifa acum un an de la Sheriff Tiraspol. În actuala ediţie a Campionatului Israelului, el a susţinut 30 de meciuri şi a înscris două goluri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu