Clipe de coşmar. Un bărbat, bătut în toiul nopţii de doi indivizi pe o stradă din Capitală. Ce spune unul dintre suspecţi

Embed:
Agresat în stradă în plină noapte. Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a ales cu răni, după ce a fost bătut de către doi indivizi. Totul s-a întâmplat în sectorul Botanica al Capitalei.

În timp ce patrulau prin zonă, polițiștii din cadrul Batalionului de Reacționare Operativă au observat incidentul și au intervenit rapid. Unul dintre agresori a fugit, iar al doilea a fost încătușat.

Suspectul le-a spus poliţiştilor că victima, care era în stare de ebrietate, a lovit cu picioarele în maşina lui, iar el i-a cerut socoteală.

"El a sărit cu picioarele la mașină, eu m-am oprit să mă duc să văd ce e cu dânsul, m-a ofensat. Pur și simplu l-am atins cu... să se liniștească și el o căzut sub mașină", a spus bănuitul. 

Acum poliţia îl caută pe celălalt suspect. Dacă va fi găsit, ambii agresori riscă amendă.

Tot noaptea trecută, un alt şofer a trăit o scenă ruşinoasă. Acesta a anunţat poliţia că a fost atacat de câţiva indivizi, iar când oamenii legii au ajuns la locul faptei au observat că bărbatul era beat criţă.

În mașină se mai aflau doi pasageri, aghezmuiţi şi ei. Ce anume s-a întâmplat aceştia nu ştiu:

"Șoferul a fost la volan, eu nu știu. Da, au fost alte persoane care au fost nu nu nu.
- Un conflict?
- Nu, nu conflict".

La Dispensarul Narcologic şoferului i s-a constatat un nivel al alcoolului în sânge de câteva ori peste norma admisă. Acum el riscă o amendă în mărime de 1.500 de lei și șase puncte de penalizare.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu