Clipe de coşmar pentru un tânăr: A fost încătușat, după ce a ascultat manele în autobuz (VIDEO)

Ceea ce se anunța a fi o zi obișnuită pentru un tânăr din Constanța s-a transformat într-un adevărat coșmar! Băiatul a fost încătuşat de oamenii legii, după ce a început să asculte manele, în timp ce se deplasa cu autobuzul. 

Un tânăr din Constanța a fost încătuşat de polițiști din cauza...manelelor! Da, ați auzit bine! Băiatul ar fi început să asculte manele cu volumul ridical la telefon într-un autobuz și nu s-a oprit din a face acest lucru nici măcar atunci când pasagerii i-au cerut asta. Mai mult, tânărul s-a certat chiar și cu agenții locali, provocând un adevărat scandal, în plină stradă, scrie spynews.ro.

"În momentul în care a fost interceptat de către oamenii legii, barbatul nu s-a conformat măsurilor dispuse, refuzând să se legitimeze și încercând să fugă, fapt pentru care polițiștii locali au recurs la folosirea forței (încătușare), coborârea acestuia din autobuz și conducerea la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța în vederea stabilirii identității", se arată într-o informare a Primăriei Constanţa. Tânărul a fost amendat cu suma de 300 de lei, mai notează sursa. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu