Clienţii BCR Chişinău pot beneficia de cel mai avantajos credit ipotecar

Creditul “REZIDENŢIAL EXTRA BCR”, lansat de BCR Chişinău, reprezintă cea mai eficientă soluţie de finanţare ipotecară de pe piaţa bancară a R. Moldova. Noul credit ipotecar este accesibil persoanelor fizice începând cu 1 aprilie a.c.

Creditul ipotecar „REZIDENŢIAL EXTRA BCR” este oferit la o rată a dobânzii de 8.5%+EURIBOR la 6 luni , cu posibilitatea de rambursare până la 25 ani şi o perioadă de graţie de până la 6 luni până la efectuarea primei plăți din suma creditului.

Creditul este destinat persoanelor fizice ce doresc sa achiziţioneze un imobil pe piaţa primară sau secundară, un teren pentru construcţii, să efectueze reparaţii sau reconstrucţii la imobilele existente, dar şi pentru refinanţarea creditelor ipotecare contractate anterior. Contribuţia financiară iniţială minimă a solicitanţilor de credit este de doar 20% din valoarea investiţiei, restul sumei fiind acoperit din contul creditului imobiliar oferit de BCR Chişinău.

”Creditul „REZIDENŢIAL EXTRA BCR” este o ofertă unică şi cea mai avantajoasă pe piaţa bancară din Moldova pentru persoanele care doresc să facă investiţii imobiliare. Termenele extinse de rambursare a creditului, acoperirea maximă a nevoii de finanţare şi perioada de graţie oferită de BCR Chişinău cu siguranţă vor ajuta clienţii noştri să-şi realizeze aspiraţiile de a trece în casă nouă”, a declarat Sergiu Bulbaş, director executiv retail din cadrul BCR Chişinău.

Creditul “REZIDENŢIAL EXTRA BCR” este atașat la euro. Rata dobânzii la credit este variabilă și se modifică de 2 ori pe an în funcție de evoluția indicelui EURIBOR la 6 luni, marja de 8.5% fiind fixă. EURIBOR este rata de referință pentru moneda euro pe piața interbancară europeană și este utilizată de majoritatea băncilor europene pentru stabilirea dobânzii la produsele bancare de creditare și plasamente.

Totodată, BCR Chișinău prelungește până la 30 aprilie 2011 oferta promoțională pentru celelalte categorii de credite destinate persoanelor fizice, oferta lansată la începutul anului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu