Clienţi "aburiţi" la o saună. Au plătit bani, însă s-au trezit cu uşa în nas

Embed:

Peste 20 de oameni spun că au fost traşi pe sfoară de proprietarii unei saune. Aceştia au făcut rezervări şi au vrut să se relaxeze în baia cu aburi, însă li s-a trântit uşa în nas.

"-Eu am plătit și vreau să mi se returneze banii. -Ce doriți?..."

Una dintre păgubașe este Iana Rață, o tânără care a mers la saună să-și sărbătorească ziua de naștere. Ea a plătit un avans de 600 de lei, iar când a ajuns a descoperit cu stupoare că localul este rezervat pentru alt grup.

"Au mai venit alte persoane care doreau să plătească să intre acolo, iar fetele de la recepție spuneau că este loc liber. Bine că nu au plătit. Le-am spus mai devreme să nu plătească. De altfel aveau să aștepte și ei aici împreună cu noi."

Păgubașii spun că au fost scoşi afară cu forţa, iar angajaţii ar fi pulverizat un gaz necunoscut.

"-Aici în interior s-a dat cu gaze."

Oamenii au chemat poliţia şi abia după aceasta angajaţii le-au propus clienţilor să plece la o altă saună, fără să achite în plus.

"Noi am ieșit, am chemat poliția. Poliția a venit, ne-a înregistrat chemarea. Am fost îmbrânciți din local. Înăuntru s-a dat cu un gaz lacrimogen. Personalul s-a ascuns după cum se vede."

Nu este pentru prima oară când poliția este chemată de clienţii acestui local. Chiar de la începutul acestui an, au fost înregistrate opt plângeri.

"Avem intentate mai multe cauze penale pe faptul de escrocherie din partea agentului economic. Dacă i se demonstrează vinovăția că a săvârșit infracțiune pe articolul 190 escrocherie acesta riscă și până la cinci ani de închisoare", a spus Dinu Savciuc

Şi directorul Agenției pentru Protecția Consumatorilor, Iurie Eremia, spune că numărul clienţilor traşi pe sfoară de acest agent economic este tot mai mare în ultima perioadă.

Anul trecut, jurnaliştii Publika TV, de la emisiunea "Moldova, ţară de minune", au făcut o investigație în care au arătat schema de escrocherie pusă la cale de prestatorul de servicii. După difuzarea reportajului, activitatea agentului economic a fost suspendată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu