Cleopatra Stratan is back! Așa arată acum și a lansat o nouă piesa: Te las cu inima (Official Video)

Embed:

După 12 ani de pauză Cleopatra Stratan a revenit cu valiza în mână pe peronul Gării Feroviare. Fiica interpretului Pavel Stratan pe care am îndrăgit-o pentru piesa "Ghiţă", s-a întors în lumea showbizului cu o nouă producţie muzicală. Adolescenta cochetă este de nerecunoscut în noul său videoclip care este o continuare a celui pe care l-au realizat pe când avea doar trei ani.

Valiza, peronul, ochelarii şi chiar eşarfa cu buline ne aduc aminte de acel copil dulce care la vârsta de trei ani cânta despre dragoste şi despre Ghiţă. Acum însă la 15 ani, Cleopatra este de nerecunoscut. A revenit spectaculos într-o rochie roşie şi cu o atitudine care cu siguranţă va cuceri lumea.

"Toată lumea scria când Cleopatra o să lanseze ceva. Când. iată acum a lansat şi ecoul deja se vede. Nuştiu cum o să fie..Dar, piesa o să aibă succes. o să aibă mare succes", a declarat Pavel Stratan, interpret.

Versurile piesei sunt scrise de casa de producţie Famous Production, iar regizorul este Roman Burlaca, cel cu care colaborează şi băieţii de la Carlas Dreams. Filmările videoclipului au avut loc pe peronul Gării Ferate din Chişinău şi au durat 18 ore. Piesa "Te las cu inima" este o continuare a melodiei care a făcut-o cunoscută în toată lumea - "Ghiță".

"Ţin minte doar că îmi trăgeam valiza după mine şi că era mult mai mare decât mine", a menționat Cleopatra Stratan, interpretă. 

În timp ce unele elemente s-au păstrat, povestea s-a schimbat. De această dată ea nu îl mai aşteaptă, ci el este cel care aleargă după ea şi nu cu mâna goală ci cu un buchet de flori.

" Bineînţeles că făcând referire şi la versurile piesei unele elemente din videoclip au fost păstrate. Acum e un fel de paradox că atunci la trei ani eu îl aşteptam, acum umblă el după mine", a spus Cleopatra Stratan, interpretă. 

Şi dacă până acum Cleopatra a stat în umbră, acum tatăl vedeti dă asigurări că odată cu lansarea acestui videoclip, vor curge creaţii una după alta.

"Bineinteles, piesa asta te las cu inima este primul pas catre noul meu strat. De aici încep lansări tot mai multe şi mai dese cât mai multe cu asta se începe, nu mă opresc la o singură piesă pentru că vreau sa continuu", a zis Cleopatra Stratan, interpretă. 

Cleopatra Stratan a intrat de şase ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr artist de succes, cel mai tânăr artist care a primit un onorariu de zece mii de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr muzician care a primit trei premii MTV, dar şi cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de două ore în faţa unui public numeros.

Versuri:

Când eram mai mică 
Lumea mama îmi spunea
Să nu vorbesc c-un hoț ca tine c-ai putea
Asupra mea cu flori
Acționa
Doar sa-mi furi inima

Tu n-ai furat nimic
Nu te-ai deranjat
Indiferența doare m-ai descurajat
Ciocolata-n loc de-o floare
Dragostea n-a prins amploare
Hai ia de la mine
Ultima favoare 

Te las cu inima
O noapte tu cu ea
S-o poți reanima 
Te las cu inima
Să-i faci orice vrea ea

Și mă tot întreabă 
E mai curioasă 
Dragostea ta declarată-i serioasă?
Dacă ma doboară 
Dacă mă învârte
Ești ca Ghiță sau știi drumul spre portiță?
Eu știu că știi
Că eu ți l-am arătat
Dar nu ți-am spus că lacătul e descuiat
O inimaaaa nu știu cum dar s-a furat
Ești tu un hoț adevărat

Eu sunt norocoasă, dar tu ești mai norocos
Doar un buchet de flori și lumea mea-i pe dos
Ca într-un film american spion
La furt de sentimente ești un campion

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu