Claudio Ranieri este noul antrenor la Internazionale Milano

Embed:

Claudio Ranieri este noul antrenor al echipei Internazionale Milano. El îl va înlocui pe banca tehnică a milanezilor pe Gian Piero Gasperini, care a fost demis, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de echipă în ultima perioadă.

Claudio Ranieri a semnat un contract pentru un sezon, cu opţiunea de prelungire pe încă un an, cu formaţia de pe Giuseppe Meazza. Preşedintele Inter-ului, Massimo Moratti,  l-a convins pe managerul care a antrenat-o ultima dată pe AS Roma, să îi ia locul pe banca tehnică a lui Gian Piero Gasperini, care a fost demis după ultimele rezultate slabe ale echipei.

Inter are deja programat şi primul antrenament sub comanda lui Ranieri. Tehnicianul italian va aduce la Milano staff-ul cu care a lucrat la AS Roma. Internationale Milano a strâns un singur punct în Serie A după primele trei etape, iar în Liga Campionilor a pierdut primul meci cu 0-1,  chiar pe teren propriu, cu Trabzonspor.

Claudio Ranieri, în vârstă de 60 de ani, a mai pregătit formaţiile Cagliari, Napoli, Fiorentina, Valencia, Atletico Madrid, Chelsea Londra, Parma, Juventus Torino şi AS Roma.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu