Clarvăzătorii despre Ucraina: Situaţia se va agrava, iar Moldova va fi afectată de acest conflict

Embed:

Situaţia din Ucraina se va agrava şi se va transforma într-un conflict de talie internaţională. Sunt previziunile astrologilor şi clarvăzotorilor prezenţi aseară la Ţara lui Dogaru. Potrivit lor, şi Moldova va fi afectată de acest conflict şi va trece printr-o perioadă dificilă în următoarele luni.

Clarvăzătorul Moisei Lepădatu susţine că săptămâna vitoare situaţia din Ucraina s-ar putea agrava. Totuşi, acesta susţine că adevăratul conflict nu se va da între Rusia şi Ucraina ci între două mari puteri mondiale.

Astrologii, însă, spun că în Ucraina situaţia se va agrava după 18 martie. Aceştia mai menţionează că Moldova se va confrunta cu o perioadă mai compliată din punct de vedere financiar în aprilie 2014.

"Începând din iulie, situaţia se ameliorează, se va mai linişti oleacă şi pe piaţa mondială. Valutele se vor mai stabiliza. Va fi o situaţie mai liniştită înainte de alegeri", susţine astologul Lucia Palii.

Iar psihologii spun că stelele nu pot lua decizii în locul oamenilor. "Oamenii care au ajuns sus nu prea s-au uitat la stele. Au avut nişte ambiţii, a avut propria sa credinţă în ceea ce fac. Până când politicienii o să aibă încredere în clarvăzători sau în astrologie sau în anumite ştiinţe, eu cred că departe n-o să mergem", a punctat psihologul Angela Nicolaou.

Anterior, în cadrul unui interviu clarvăzătorul Moisei Lepădatu a prezis că în ţara vecină va izbucni o revoluţie, iar Victor Ianukovici va fi demis.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu