Clarvăzătoarea care a prezis masacrul de la Nisa anunţă un atentat în România. În ce oraş va fi

Clarvăzătoarea din România care susţine că a prezis masacrul de la Nisa anunţă acum că presimte un atentat viitor şi într-un oraş din ţara vecină. 

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut multe tragedii care au avut loc în ultima perioadă, susţine că va avea loc şi în România un atentat.

Maria Ghiorghiu a mărturisit că ea ştia că se va petrece această tragedie în Franţa, iar despre asta a scris pe blogul ei în urmă cu ceva timp, potrivit Cancan.ro, citat de Realitatea.

"Scriam în noaptea de 29 Martie 2015, un articol cu titlul: "Din nou Franţa? Vai de Nisa!", a declarat clarvăzătoarea.

"Eu ştiam că se va întâmpla ceva! Am văzut ceva şi în România. Va avea loc. La Cluj se va întâmpla", a adăugat Maria Ghiorghiu, potrivit sursei citate.

"Pe 26 martie în zori am auzit un glas în care sigur va fi vorba despre România. Este unul dintre marile oraşe ale României unde au loc multe evenimente europene. Era un dialog între două glasuri bărbăteşti. Unul dintre ei întreba: ce cauţi tu în acest oraş? unde e? şi el a răspuns sarcastic: în Românica. Probabil erau glasurile a doi terorişti care vorbeau între ei. În acest oraş foarte mare vor fi mulţi oameni şi vor fi multe evenimente. Dacă autorităţile nu vor fi cu ochii în patru aceşti oameni îşi vor duce la capăt această idee criminală. Dacă până acum se tot ocolea subiectul cu asteroidul, pe 29 martie am auzit un glas care spunea că va cădea un asteroid şi l-am văzut cum a căzut într-o apă, probabil în ocean", a mărturisit Maria Ghiorghiu, clarvăzător la Antena Stars.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu